Waarbij kan Acces bars® jou ondersteunen?

Acces bars® wordt gegeven door één van onze practioners en helpen jou door een stukje coaching, naar vooral de ontspanning van het leven toe. Als je bewust bent van waar je nu staat. Wanneer je naar verandering verlangt. Alleen weet je even niet hoe? Dan werkt deze behandeling heel ontladend. We werken in één of meerdere sessies samen aan: "Hoe wordt het beter dan dat het nu is".

Je mag je intentie zetten op waar jij verandering op zou willen aanbrengen in jouw leven. Welke energie kan jij zelf zijn en welke inzet kan jij tonen om de energie weer te kunnen laten stromen.

Om het proces van de energie van bewustwording te activeren zal er door zachte aanraking op je hoofd drukpunten worden geactiveerd, zodat je heerlijk kunt gaan ontspannen. Dit is het activeren van de bars.

Doordat je ontspant ervaart, ontstaat er meer ruimte in je hoofd.  Het interessante is dat je ongemerkt op diverse onderdelen een oordeel hebt zitten. We hebben een visie ontwikkelt met gevoel en emoties die daarbij horen. En hoe lekker is de ervaring om hiervan los te mogen komen doordat je jouw bars laat lopen? Gewoon de energie laten stromen.
Hoe zou het zijn om werkelijk alleen vanuit waarneming te kunnen gaan leven? En om zo nog meer mogelijkheden te kunnen zien om te doen wat je zou willen doen of ervaren?

We kijken er naar uit jou te ontmoeten. Alles van het leven kan met meer gemak, vreugde en glorie!

Regelmatig voetmassage of reflexen helpt om je energiehuishouding in balans te houden.

Waarbij kan Acces bars® nog meer helpen?
Van je lichaam meer plezier en gemak ervaren, doordat je ontspant.
Stressverlaging, bijvoorbeeld voor een examen, minder gaan malen.
Beter slapen en frisser wakker worden.
Je leert op een relaxte manier je open te stellen om te ontvangen.
Verbetering van je algehele welbevinden tijdens de zwangerschap of herstel van een operatie.

Wat klanten vinden:
"Wat een feest
Wat doet het ons en de cliënten weer goed. Om te mogen masseren. Het voelt als een groot feest. Cliënten komen weer tot ontspanning, met muziek en voetreflex massage en terug keren in het eigen lijf middels de ademhaling. Het geeft echte ontlading. Iedereen is er aan toe."
"Dankbaar
Dat wij onze energie van onze handen, weer mogen inzetten om mensen te helpen."

Contact:

De Hartelijke Voet
Stationsweg 45
1702 AB Heerhugowaard

Tel. 06 - 514 250 98
E-mail: dehartelijkevoet@gmail.com