Weetjes over de Hartelijke voet

logo-eugenie-ten-veen
c8f070df-1793-425a-aaa8-b767136a559b-compressed

Mijn naam is Eugenie en ik ben de onderneemster van de Hartelijke voet.  En biedt ondernemers in de zorg en welzijn een huis om zich te kunnen huisvesten en zich gesteund te voelen om zich verder te kunnen ontwikkelen. Zie hiervoor  de pagina's Zakelijk of Trainingen

 

Zelf ben ik de reflextherapeut van de Hartelijke voet.
Als therapeut ondersteun ik mensen van klacht naar kracht. Met onder andere voetreflextherapie, nek hals schouder reflexologie en bewegingstherapie.
Ik vind het belangrijk om lichaam en geest bewust te maken om in beweging te komen. Zodat er verandering kan ontstaan. Hierdoor kan er vanuit uit een meer ontspannen houding aan herstel gewerkt worden. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor vergoeding kijk dan op Voetreflextherapie

 

Tevens geef ik benenmassage wat heel helpend is ter ondersteuning van onder andere spataderen en oedeem. In deze situaties is het belangrijk om de conditie van de aderen en spieren te ondersteunen door de flexibiliteit te creëren en energie doorstroming te stimuleren zodat de opname door het lichaam en uitscheiding vergroot wordt. Waardoor de algehele stress die wordt ervaren afneemt.

 

Graag ontmoet ik jou. Hartelijke groet Eugenie

Regelmatig voetmassage of reflexen helpt om je energiehuishouding in balans te houden.

Wat klanten vinden:
"Wat een feest
Wat doet het ons en de cliënten weer goed. Om te mogen masseren. Het voelt als een groot feest. Cliënten komen weer tot ontspanning, met muziek en voetreflex massage en terug keren in het eigen lijf middels de ademhaling. Het geeft echte ontlading. Iedereen is er aan toe."
"Dankbaar
Dat wij onze energie van onze handen, weer mogen inzetten om mensen te helpen."

Contact:

De Hartelijke Voet
Stationsweg 45
1702 AB Heerhugowaard

Tel. 06 - 514 250 98
E-mail: dehartelijkevoet@gmail.com

Aangesloten bij: