Weetjes over de Hartelijke voet

logo-eugenie-ten-veen
20210819_145101
eugenie-ten-veen-hartelijke-voet

Mijn naam is Eugenie en ik ben de onderneemster van de Hartelijke voet.

Reflextherapeut, tevens masseuse en spa-pedicure.

Vanuit holistisch oogpunt is mijn benadering en interpretatie, dat wil zeggen dat ik kijk naar het complete plaatje van de mens. Op alle niveaus energetisch, spiritueel, fysiek en emotioneel.
Als therapeut ondersteun ik mensen van klacht naar kracht. Met onder andere voetreflextherapie en bewegingstherapie advies.

Ik vind het belangrijk om lichaam en geest bewust te maken om in beweging te komen. Zodat er verandering kan ontstaan. Hierdoor kan er vanuit uit een andere houding aan herstel werken. Verder is het aan jezelf hoe je met de interpretatie omgaat en welke insteek je aan de onderwerpen wilt geven.

Uit ervaring weet ik wat het is om veel pijn te hebben mentaal en fysiek. Ik ben door het oog van de naald geweest.  Door de jaren heen, ben ik gaan ervaren door anders te denken, te handelen en echt te doen er veel meer resultaat geboekt kan worden.  Maar vooral dat ander resultaat, is zo'n verademing.

Stap 1 was voor mij anders denken. Stap 2 hierbij fysieke beweging herintroduceren.  Stap 3 de leer van de energie opbouw in mezelf.
Het nu waar in geleefd wordt, bestaat uit opgestapelde ervaringen. Het Nu kan veranderd worden. Dat vraagt bereidheid de confrontatie aan te gaan en er door heen te gaan. Het is een wereld van contrast. Ik mocht aardiger zijn en meer begrip tonen voor mezelf, maar moest ook de feiten onder ogen zien. Das niet altijd leuk of de boodschap is soms iets waar je niet blij van wordt op dat moment. Toch merk ik dat zalvend werkt niet. En fluwelen handschoenen ook niet.
Laatst zei iemand:  "je rijd soms als een trein over iemand heen. De een vind dat fijn en de ander niet."

Duidelijkheid naar mezelf en grenzen stellen, onderzoeken wat kan ik en wil ik wel, hulp aanvaarden en kritiek incasseren waardoor ik groeide en nog steeds groei.
Ik zal altijd in fysieke en mentale ontwikkeling blijven. Daar word ik blij van.  Door mijn werk hoop ik andere te inspireren zich nog beter in te zetten voor zichzelf.

Ook bied ik collega ondernemers een werkplek om zich te kunnen huisvesten en zich gesteund te voelen om zich verder te kunnen ontwikkelen. Zie hiervoor  de pagina's Zakelijk of Trainingen

Graag ontmoet ik jou. Hartelijke groet Eugenie

Regelmatig voetmassage of reflexen helpt om je energiehuishouding in balans te houden.

Wat klanten vinden:
"Wat een feest
Wat doet het ons en de cliënten weer goed. Om te mogen masseren. Het voelt als een groot feest. Cliënten komen weer tot ontspanning, met muziek en voetreflex massage en terug keren in het eigen lijf middels de ademhaling. Het geeft echte ontlading. Iedereen is er aan toe."
"Dankbaar
Dat wij onze energie van onze handen, weer mogen inzetten om mensen te helpen."

Contact:

De Hartelijke Voet
Stationsweg 45
1702 AB Heerhugowaard

Tel. 06 - 514 250 98
E-mail: dehartelijkevoet@gmail.com