Wat doet de Wellness met jou?
Als je binnenkomt voor een bezoek aan onze  Wellness VoetenSpa, komt de warmte al naar je toe en de geur van ontspanning. Doordat we met rijke oliën werken en de ruimte een zeer aangename temperatuur heeft kom je al in je eerste fase van ontspanning terecht.

Je hangt de jas op, schoenen en sokken uit. En..

Vervolgens mag je plaatsnemen in de comfortabele stoelen van de VoetenSpa. Jouw Wellness ervaring start op met een glaasje kruidenthee ter bevordering van de ontspanning van jouw lijf en brengt  het proces van reinigen opgang. Nu mag je gaan ervaren wat een weldadig voetenbad met opgieten van water met je doet. Dit kan in de vorm van afwisselend koud en warm water, ter stimulatie van de energie doorstroming van voeten en benen. Of een oploop van koud naar warm. Uiteindelijk blijf even zitten en geniet van de warmte en de toegevoegde zouten in het bad. Dit alles voelt heel verkwikkend voor het gehele lijf.
De spieren, zenuwen en aderen zijn nu geactiveerd en afsluitend zal je in de warmte blijven en rust je uit, we zullen dan ook een ontspannende oefening met je doen.

De ervaring leert dat ontspannen vóór het ontspannen een langduriger effect heeft op het totale Wellness gevoel. Je zal achteraf  het gevoel van ontspannen zijn langer behouden. Dit heeft een positief effect op je totale welbevinden.

Nu je deze ervaring achter de rug hebt. Ga je naar het volgende onderdeel van je keuze, dit heb je van te voren al bepaald.

Namelijk de:
♥ Blije voetenmassage
♥ VoetenSpa met onderbeenmassage
♥ Voetreflextherapie
♥ Benenmassage
♥ Spa-pedicure

 

De volgende toepassingen zijn bij te boeken:

ζ Natuurzuivere kleipakking voor de voeten, bevorderd om gifstoffen los te laten

ζ Magnesiumpakking voor de voeten of benen, werkt spierontspannend en ontstekingsremmend

ζ Reiniging met Waterritueel. Het ritueel ontspant en scrub van de voeten verwijderd oude huidcellen en stimuleert de bloedomloop in de huid

Regelmatig voetmassage of reflexen helpt om je energiehuishouding in balans te houden.

Voor mensen met allergie kunnen we ook met druivenpit-, rijstkiem-, abrikoosolie masseren. Zijn er gezondheidszaken die van toepassing zijn om te weten dan horen we dat graag van jou. Zodat wij het juiste product kunnen gebruiken voor de optimale ontspannen beleving.

De producten waar we mee werken zijn Volatile, Camillen, Zechzal en Neuners.

Wat klanten vinden:
"Wat een feest
Wat doet het ons en de cliënten weer goed. Om te mogen masseren. Het voelt als een groot feest. Cliënten komen weer tot ontspanning, met muziek en voetreflex massage en terug keren in het eigen lijf middels de ademhaling. Het geeft echte ontlading. Iedereen is er aan toe."
"Dankbaar
Dat wij onze energie van onze handen, weer mogen inzetten om mensen te helpen."

Contact:

De Hartelijke Voet
Stationsweg 45
1702 AB Heerhugowaard

Tel. 06 - 514 250 98
E-mail: dehartelijkevoet@gmail.com